"Hoe je in 3 LIVE trainingen MIND-RUST ervaart via de MIND-RUST-Methode. Geeft rust en ruimte voor jouw brein en voor het brein van je kinderen." DIRECT toepasbaar al na 1 training!

In deze gratis LIVE trainingen laat ik je zien hoe je met de mind-rust- methode je eigen brein kunt sturen naar rust en ruimte. Het zal jou en je kinderen goed doen. Beloofd!

Exclusieve, gratis training met NLP trainer, Ubavka.

Wat doe ik als angst mijn denken overneemt?
 zorg dat je dit éne geheim wilt kennen!
Mijn stap-voor-stap uitleg over hoe gevoel op gedrag werkt en hoe je dit voor jou kunt laten werken.
De 7 stressfactoren die zorgen voor innerlijke onrust. En hoe je ze de baas kunt worden.
De 3 simpele technieken die ik gebruik om rust te ervaren in iedere situatie. Waar en wanneer dan ook. 

100% gratis - De volgende training begint VANDAAG!


De tijd dat ik met mijn gedachten door angsten werden gedomineerd zijn voorbij. Altijd over alles nadenken. Altijd zorgen maken over van alles en nog wat. Die tijd is voorbij.  Er is rust in mijn hoofd en daar ben ik mezelf dankbaar voor. Mijn angsten en zorgen zijn veranderd in vertrouwen en zelfwaardering.

Mijn naam is Ubavka Jovanoska. Macedonische van origine.. Mijn vader is als gastarbeider komen werken in Nederland. Toen ik 3 jaar oud was ben ik samen met mijn moeder en zus naar Nederland gekomen. Deze paar zinnen hebben een enorme impact gehad op wie ik ben en wat mijn plaats is op deze wereld.  
Nu ben ik moeder van een jongens tweeling van 18 jaar en heb ik een lieve partner. We hebben samen een hele route afgelegd. Veel van 'mijn stenen' die op mijn pad lagen zijn zij ook over gestruikeld. Mede omdat ik niet wist hoe ik dit kon veranderen.  Veel opleidingen heb gedaan om wijzer te worden. Ik deel ze graag met jou. 

Onderschat vooral niet de kracht van je brein ...

MIND-RUST is een gegeven als je weet hoe je dit altijd kunt oproepen in jezelf.

Rust in je hoofd is een groot goed. Het geeft je ruimte en energie.

NLP heeft me alles en nog meer gegeven om voor altijd energie 'te tappen' uit mezelf. Zelfvertrouwen en zelfbewustzijn omarm ik met gemak.

Ik doe meer dan ooit en houd nog tijd over ook!

Mijn gezin en ik staan veel beter in verbinding met elkaar. Er is begrip en respect. Ieder voelt zich gezien, gehoord en gewaardeerd.

100% GRATIS - De volgende training begint VANDAAG!

Copyright © nlpvoorscholen.nl All Rights Reserved

Access The Training Now

Complete your details below for instant access

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress