Coaching, counseling, therapie naar 'Mooi Mens' toe

Particulier

Vanuit de aanvullende verzekering zijn de behandelingen te declareren vanuit de fysiotherapie. Ik ben een niet- gecontracteerde fysiotherapeut. Dat houdt in dat je een gedeelte zelf betaald.

Een consult van een half uur 'kost' € 37,50 euro. Het levert je 'onbetaalbaar inzicht en welbevinden op.

De meeste consulten duren één uur. Dat zijn twee consulten.

 

Voor de begeleidingstrajecten geldt vergoeding vanuit PGB of iets dergelijks.

 

Een luisterkindafstemming maken hoort tot de mogelijkheden. Kosten zijn € 75, 00 euro.

Zakelijk

Vanuit bedrijven die de weg naar mijn praktijk hebben gevonden komen werknemers en werkgevers voor een 'op maat' coaching traject.

Vooraf wordt het aantal keer, de doelstelling van de behandeling, de manier van aanpak en de prijs afgesproken. 

 

Zowel voor de werkgever als de werknemer kijk ik graag mee wat er in de weg staat om 'mooi mens'  te zijn.

 

Er wordt heel veel gebruik gemaakt van een coaching traject bestaat uit een reeks van 5 keer voor een vaste prijs.Klachten ontstaan waar zorgen beginnen.

Ik ben er voor de mens die hulp nodig heeft. Mooie mensen die het even of al een hele tijd moeilijk hebben. Denk aan een overlijden van een dierbare, een scheiding, burn- out, depressie, angst- en paniekaanvallen. Disbalans, overprikkeling omdat je HSP'er bent. Moeilijk je grens voelen en aan kunnen geven. Veel in je hoofd zitten. Jezelf onvoldoende kunnen uiten en daardoor een vol hoofd hebben. Hoofdpijnklachten, orgaanklachten, rugklachten, onzeker zijn. Je eenzaam voelen. Het gevoel hebben dat je er niet bijhoort. Misplaatste loyaliteit aan werk of aan je partner. Gevoel hebben dat je niet jezelf bent. En zo zijn er zeker nog veel meer klachten te noemen die er door de jaren heen binnen de praktijk behandeld en besproken zijn.

Bovenstaande klachten kunnen een belemmering zijn voor optimaal functioneren. Om burn-out klachten en langdurig uitval te voorkomen is het aangaan van een coaching traject een uitstekend alternatief.