ervaringen

Mooi Mens, voel je vrij om hier een bericht achter te laten over je ervaring die je hebt gehad met mij of met mijn team.

Het is altijd helpend voor iemand die hulp zoekt en graag wil weten of Ubavka wellicht de juiste persoon is om hulp van te ontvangen.

Commentaren: 7
 • #7

  Eric (vrijdag, 12 maart 2021 13:38)

  Onze dochter viel meteen in slaap in de auto. Thuisgekomen had ze een hele andere uitdrukking op haar gezicht. Ze was weer blij en gezellig. Dank je wel. Over buikpijn en een vol hoofd heeft ze niet meer geklaagd.

 • #6

  Maike (vrijdag, 18 september 2020 10:39)

  Wat was het prettig om bij je te komen. Je bent een fijn, warm mens met een goed gevoel, goed inzicht en heel helpend. Ik heb veel handvatten gekregen waar ik echt mee vooruit kan! Bedankt daarvoor!

 • #5

  Patty Volkering (zondag, 26 juli 2020 21:40)

  Elke keer weer vind ik het weer heel fijn om bij jou geweest te zijn. Zelfs nu ik verhuisd ben en ander half uur gereden heb om bij jou langs te komen. Heb ik er weer veel aan gehad. Elke keer geef je mij fijne inzichten en handvaten. Echt een topper in der vak!

 • #4

  Dineke v Os (vrijdag, 31 januari 2020 20:50)

  Lieve Ubavka,
  Je bent van grote waarde!
  Wat fijn dat mijn vriendin mij naar jou heeft verwezen. Super!!

 • #3

  Riet vd Voort (vrijdag, 29 november 2019 16:17)

  Wat voel ik mij blij als ik weer bij jou ben geweest, met jou handvaten kom ik weer een heel eind bij mezelf, bedankt!

 • #2

  Yvon (donderdag, 07 november 2019 15:05)

  Een fijne ervaring, moeilijk om bij wijze van spreken ‘op commando’ in een bepaald gevoel te duiken, maar je kijkt naar het totale plaatje en dit heeft bij mij geleid tot hele fijne inzichten. Met IEMT ook bijzonder te ervaren hoe je je geest af kunt leiden, maar ook weer een soort van ‘reset’ krijgt. Zo heb ik het tenminste ervaren. Je neemt de tijd voor je en ik vind je een hele prettige vrouw die je direct op je gemak weet te stellen. Dankjewel voor je tijd, kennis en kunde. Het heeft mij een stukje rust gebracht.

 • #1

  Ben (donderdag, 12 september 2019 23:02)

  Dank je wel voor de fijne behandeling vandaag. Iedere keer is het weer een feest en een verrassing. Ik vind het zo prettig dat je iedere keer weer uitlegt wat je gaat doen en wat het dan betekent. Heel fijn.


Ervaringen vanuit 1 op 1 behandelingen (volwassenen)

 

 

Mijn man is 4 jaar geleden plotseling overleden. Je wereld stort in maar je moet door.
Je hebt geen keuze want de kinderen hebben je nodig. Na 3 jaar was ik lichamelijk en geestelijk uitgeput.
Toen stuurde de huisarts me naar Ubavka. In het eerste gesprek voelde ik het meteen: Zij kan me helpen!
Met een tekening en woorden legde ze uit waar ik stond en waar ik naar toe moest.
Samen bewandelen nu de weg om daar te komen. Woorden, tekeningen en behandelingen hebben me een stuk verder gebracht.
Het verlies blijft maar door Ubavka kijk ik weer met andere ogen naar de toekomst.

G.B.

---------

Je bent een prachtig mens Ubavka, je verdient deze waardering dubbel en dwars... Jij kwam ook precies op tijd op mijn pad en al ben ik er nog lang niet voor mijn gevoel, dankzij jou is er weer vertrouwen en licht op mijn pad en daar ben ook ik je heel erg dankbaar voor.

---------

 Super bedankt, voor gisteren, het voelt goed, alleen al het feit dat je uitgebreid in alle rust de tijd voor mij hebt genomen, en echt naar me hebt geluisterd. Dat scheelt al enorm!

---------

Volgens mijn man had ik gister een gelukzalige ontspannen blik op mijn gezicht toen ik thuiskwam. Dus dat wil ik je graag meegeven. 

Ook vandaag voel ik me 'levend'. Een heerlijk fijn gevoel.

Dank je wel voor alles wat je me brengt en geeft.

Ik heb ook echt het gevoel dat ik die cursus shambala reiki moet gaan volgen en dat dat bij mijn pad hoort. Niet meer bang zijn om mijn hart/buik open te zetten en het gewoon te laten gebeuren, maar het wel te leren sturen. Oftewel, volgens mij is dit een belangrijk onderdeel om echt vanuit mijn hart te kunnen gaan leven.

----------

Aanvankelijk ging ik naar Ubavka als steun voor mijn dochter. Om te kijken hoe we haar beter kunnen helpen en of er bij ons als ouders belemmeringen zaten waardoor onze dochter last heeft van haar buik. Al tijdens het gesprek werden er een aantal dingen duidelijk die ik zelf aan wilde pakken of die al best geland waren. Eenmaal op de tafel wist Ubavka precies de zwakke plekken te raken en ik voelde letterlijk dat ik beter kon ademhalen en er meer ruimte ontstaan is. Ik heb er een hele rugzak achtergelaten met emoties van mij maar ook tot 3 generaties voor mij. Door dit zelf aan te pakken, help ik mijn dochters uiteindelijk ook. Ik ben onder de indruk van wat deze sessies met me gedaan hebben. Dus ik ga graag terug naar Ubavka zodat zij me kan helpen opruimen wat niet meer nodig is.

---------

Terugkijken ... Het afgelopen anderhalf jaar was ik in behandeling bij Ubavka. In een heel moeilijke periode van mijn leven. Mijn werk stond op het spel. Ík stond op het spel. Als ik spreek over 'behandeling' dan bedoel ik dat heel woordelijk. Want vanuit een fijnzinnig en helder aanvoelen wisten haar handen precies de weg over mijn lijf. Waar het stokte, waar het vastzat, waar het was beschadigd. En luisterde ze naar wat mijn lichaam te vertellen had. Zeer aandachtig.

Lichaam en geest zijn ondeelbaar. Oude kwetsuur wil gezien en gehoord worden en wonden genezen pas, áls ze gezien en gehoord worden, in veiligheid en in aandacht. Ook psychische wonden. Juíst psychische wonden. Dat werd me heel duidelijk.

Vanuit die rust en aandacht leerde ze mijn lichaam weer te ontspannen, gaf ze het weer terug aan zichzelf. En door weer te leren vertrouwen en luisteren naar mijn lichaam herkreeg mijn geest zijn vitaliteit en zijn geesteskracht om te doen wat er gedaan moest worden. Gaan staan voor mezelf en voor wie ik ben. En mijn inspanningen te richten op gerechtigheid en het herstel van mijn waardigheid. Tegen de stroom in, tegen gezaaid wantrouwen en leugen in. En ik ben er geheeld uit tevoorschijn gekomen ... Mede dank zij jou, zéér begaafd Mens!

--------

Hoi Ubavka, Ik ben 1 keer bij jou geweest en wil je even op de hoogte houden. Ik vond het erg fijn en het heeft me veel geholpen en ook meer vertrouwen gegeven, dus erg bedankt daarvoor! Ik wacht nog met een nieuwe afspraak tot het weer zo voelt dat ik wil komen, voorlopig ben ik vooral veel aan het uitrusten.

-------

Ik ben inmiddels alweer een aantal weken geleden bij jou in de praktijk geweest. Je moest weg om je kind van school te halen en je vroeg me om jou te mailen met mijn ervaring bij jou in de praktijk. Dat kaartje bleef hier maar liggen... (ik weet ook niet waarom), maar nu heb ik dan de tijd genomen om je te mailen. Wat ik ervan vond? Je hebt me met de "reis die ik maakte toen ik bij je op de bank lag", veel in laten zien. Ik ben er rustiger door geworden thuis. Ik geef mijn zoon de ruimte die hij nodig heeft en forceer niks. Ik complimenteer hem en ben begripvol. De laatste week zie ik hem best wat opbloeien. Dus ik wil je heel erg bedanken voor die ervaring, die "reis"!!!! Ik weet niet of ik het zelf ervoer of dat jij me de belden ingaf, maar de boodschap was duidelijk. Graag kom ik nog eens lang met mijn dochter, om te kijken of je wat onrust bij haar weg kunt halen.

---------

Mijn huisarts verwees me door naar Ubavka omdat ik al jaren onverklaarbare vermoeidheidsklachten had en last had van tics. De huisarts vertelde me dat zij een fysiotherapeute is, die gespecialiseerd is in klachten die met je lijf EN je geest te maken hebben, zoals stress. 

Het fijne van de behandelingen van Ubavka is voor mij dat ik geen hele verhalen hoef te vertellen of mijn hele verleden hoef uit te leggen.Praten is mijn eigen vak, dus dat lukt me wel. Ubavka voelt aan wat er aan de hand is, zonder dat ik veel hoef te zeggen. En ze kan dat verbinden met plekken in je lijf. Door die plekken aan te pakken, een soort massage lijkt het, worden er bij mij dingen opgelost waardoor mijn energie weer stroomt.  En als ik wel eens iets wil bespreken met Ubavka, dan is dat met haar gemakkelijk, ook als het om ingewikkelde of gênante onderwerpen gaat. Ze neemt de dingen zoals ze zijn, zonder oordeel. Soms ook met humor. Daar hou ik van.

Ik ben nu na zeven behandelingen minder vermoeid dan ik in jaren geweest ben! De tics heb ik nog wel, maar minder, en ik weet nu beter waar die mee te maken hebben. Van harte aanbevolen dus!

------

Toen ik voor het eerst bij Ubavka kwam was ik net mijn baan kwijt, in de overgang en behoorlijk uit het lood geslagen. Ubavka is een' psychosomatisch fysiotherapeut' had de dokter gezegd die me doorstuurde. Wat dat precies betekende wist ik niet. Maar nadat ik een aantal behandelingen bij haar gehad heb, zou ik haar een homeostaat willen noemen. Iemand die gericht zoekt naar evenwicht, die via een groot fijnmazig netwerk de juiste woorden weet te vinden om je tot rust te brengen. Stap je bij Ubavka binnen dan stap je een windstille, tijdloze en grenzeloze ruimte binnen. Alle aandacht voor jou, alles gericht op het herstel van evenwicht zodat je weer voort kunt in het leven.

--------

Ik wil je bij deze laten weten dat ik heel blij ben dat jij in mijn leven gekomen bent.

toen ik de eerste keer bij jou kwam was ik echt helemaal op en twijfelde ik over mezelf en had geen enkel vertrouwen meer in mijn lichaam . En nu voel ik me al stukken beter en vind t heel fijn als het weer tijd is om naar de therapie te gaan.

  

Nogmaals bedankt dat je bent geweest, ik vond het ook erg waardevol!


Ervaringen vanuit team Ubavka zakelijk.

 

Via mijn leidinggevende ben ik bij Ubavka terecht gekomen. Als leerkracht Basisonderwijs had ik namelijk een hulpvraag waar Ubavka me waarschijnlijk verder in kon helpen; de behoefte aan een traject dat niet te doorlopen is door middel van een onderwijs gerelateerde cursus, maar die over mezelf en mijn valkuilen ging.

In de hectiek van het onderwijs vervallen we snel in denken, plannen en doorgaan. Hierdoor vergeet ik vaak het andere deel van mezelf in te zetten: luisteren naar mijn gevoel en behoeftes. Mijn doel is om weer meer stil te gaan staan bij het voelen wie ik ben, wat ik wil, me krachtiger voelen en uit te voeren waar ik behoefte aan heb.

Als ik mijn persoonlijke kracht, inclusief mijn gevoel, optimaal kan inzetten, weet ik zeker dat de kinderen uit mijn klas hier veel baat bij hebben qua veiligheid, sfeer en ontwikkeling omdat ik ze echt zie en er voor ze ben.

Ubavka heeft tijdens de sessies veel benoemd en ‘gereinigd’ wat er in mijn lijf zat van wat er niet meer hoefde te zijn en wat meer tevoorschijn mag komen. Ook heb ik concrete tips meegekregen om mee te oefenen/mee te nemen. Wanneer ik lichamelijke klachten had, heeft zij haar vaardigheden vanuit haar fysiotherapie-achtergrond ook meteen ingezet. De combinatie van dit alles maakte het voor mij fijn om steeds weer naar Ubavka te gaan. Ubavka gaf iedere sessie goed aan dat ik zelf eigenaar ben van het traject; wanneer en of ik een volgende afspraak wilde plannen. Er was steeds wel een diepere laag waar Ubavka bij kwam, maar ik kon ook mijn vragen over mezelf stellen wanneer ik wilde. De reis binnen in jezelf eindigt natuurlijk nooit, maar voor nu is mijn doel bereikt en voel ik me weer meer mezelf, krachtiger en meer in balans.

----------

Door privéomstandigheden was ik zowel letterlijk als figuurlijk ontheemd van mijn thuis.

Het traject bij Ubavka heeft me doen bewust worden dat niemand je een thuis kan geven, als jezelf.

Ik heb mijn thuis gevonden door mezelf op mijn gemak te voelen in mijn hoofd en hart.

Ik mag vertrouwen op het onvoorwaardelijke wat ik uit mijn hart laat komen, met mijn hoofd als begeleider daarvan.

Dit leidt zowel in mijn persoonlijke als mijn werk gerelateerde omgeving tot manifestatie van mijn eigen zijn.

Bovenstaande heeft effect op de meest uiteenlopende gebieden en vanuit allerlei perspectieven beredenerend.

Datgene wat je gegeven hebt Ubavka is van onschatbare waarde, dankjewel! 


Ervaring van ouders met een hulpvraag

Ervaring vanuit verbindende coachingsgesprek op school

 

Ik vond het erg fijn dat we dit gesprek met z`n allen gehad hebben, sowieso dat de juf er voor open staat dingen om te zoeken naar andere mogelijkheden om te proberen Koen weer met plezier naar school te laten gaan.

En daar heb jij voor mijn gevoel zeker een begin in gemaakt!

Al heb ik de juf er niet meer alleen over gesproken, ik heb het idee dat ze er zeker wat mee doet.

Dat kon je woensdag in het gesprek goed merken, ze heeft uitgebreid de tijd genomen en veel positieve complimenten gegeven.

Koen vond het wel erg spannend, dat kon je aan heel zijn houding zien.

We hebben afgesproken dat we bij de deur afscheid nemen,  en hij mocht zelf aangeven naast wie hij zou willen zitten.

 

Nu maar afwachten hoe het verder gaat, maar het is fijn dat iedereen eraan meewerkt.

 

Onze eerste ontmoeting is nog niet zo heel lang geleden, ik ben met onze zoon (6 jaar) 1 keer bij jou in de praktijk geweest. Daar hebben we direct handvaten gekregen waar we mee aan de slag konden. Je bent zo liefdevol, geduldig maar ook heel duidelijk naar ons kind en ook naar ons, de ouders! Een heel prettige ervaring.

Een paar weken later hadden we weer telefonisch contact en vroeg je of je een afstemming mocht doen met onze zoon. Dat mocht, mijn man stond er een beetje sceptisch tegenover en ik was vooral erg nieuwsgierig naar wat eruit ging komen. Tot middernacht ben jij er mee bezig geweest en mochten wij de afstemming meteen per email ontvangen. Wat een herkenning, alles klopte gewoon, dit was precies wat in dat koppie van onze jongen afspeelt maar wat hij nooit met zoveel woorden tegen ons verteld heeft. Ook in deze afstemming stonden weer bruikbare tips waar we direct mee aan de slag konden. Deze afstemming is niet alleen goed voor het kind maar ook heel zinvol voor ouders die een hulpvraag hebben.

Wij hadden er nog nooit van gehoord en dachten echt dat het een beetje zweverig zou zijn maar niets is minder waar! Zit je zelf of je kind niet lekker in z'n vel dan is dit een heel prettige ervaring om je weer een mooi mens te voelen!

Ubavka, heel veel dank hiervoor"

-------

Al enige tijd had ik het nummer van Ubavka op zak maar toch voelde ik een drempel om met mijn dochter van 7 naar haar toe te gaan. Maar elke terughoudendheid is overbodig gebleken. Met speelsheid en volledig afgestemd op onze dochter beschreef Ubavka de uitdaging waar ze mee te maken heeft. Onze dochter had een boosheid ontwikkeld wat zich uitte in brutaal, ontevreden en nukkig gedrag. Ubavka benoemde voor onze dochter wat er gaande was en hoe ze daar mee om kon gaan. Het heeft veel inzicht gegeven maar belangrijker misschien … rust en ruimte voor onze dochter omdat haar gevoel benoemd werd en serieus genomen.

 

Wij zijn met onze dochter bij Ubavka gekomen via goede verhalen van een vriendin. Sarah eet al sinds haar geboorte heel slecht en wat we ook proberen of niet doen, heel veel beter wordt het niet. Op een gegeven moment raak je in een vicieuze cirkel waarbij je niet meer weet wat nu gedrag is, wat opvoeding en wat de uitdaging. Na 7 jaar elke dag vers koken en het even zo vlot in de hondenbak kieperen word je moedeloos kan ik je vertellen. Ook de grote M, en alle favoriete P’s hoeven niet voor Sarah. Ubavka legde papa uit hoe het zat en waar Sarah last van heeft, heel subtiel en in alle respect naar Sarah. Aan Sarah zelf legde ze op haar niveau uit wat er speelde en je gelooft het niet maar Sarah heeft de dag erna voor het eerst in haar leven stamppotje gegeten en natuurlijk eet ze nog steeds niet royaal, maar ze zit wel gezellig aan tafel en eet van alles een beetje. Wij zijn erg blij en Sarah … die is dol op Ubavka 😊


Ervaring van cursisten vanuit de Shamballa Reiki plus cursus

 

Ik vind het een mooie ervaring. Heb er veel van geleerd en heb zeker meer rust gevonden. Ubavka, jij bent een fijn mens en je leidt de groep goed. Ben blij dat mijn vriendin mij bij jou gebracht heeft. Bedankt voor alles wat jij voor mij gedaan hebt.

 -------

Zeer leerzame cursus

Netjes verzorgd. Mijn rust terug gevonden. Een lerares met passie, liefde, warmte voor het vak en de warmte naar de cursist toe.

-------

Deze cursus is een cadeautje voor jezelf. De tijd nemen voor jezelf. Je eigen krachten ontdekken en je ontspanning vinden. Zoveel nieuwe inzichten opgedaan om mijn brug weer verder en nog mooier te bouwen. Dank je wel mooi mens.

-------

Wil je 'in tune' komen met je intuïtie dan moet je bij Ubavka zijn. Ze reikt je alles aan om in alle rust in het leven te kunnen staan.

-------

Je bent een lieve, bijzondere vrouw die het bijzondere in een ander naar boven haalt, waardoor nieuwe inzichten ontstaan.

-------

 

Met liefde voorbereid, met aandacht voor één ieder gegeven. Tot in de puntjes verzorgd. Eén en al warmte vanuit Ubavka en de cursisten.


Ervaringen vanuit de 1daagse cursus JIJ!

 

Je kunt jezelf geen mooier cadeau geven. Het voelt als thuiskomen in je hart.

-------

Ik vond het een hele ervaring.

-------

 

Terug naar jezelf in het hier en nu. Ik heb het als prettig ervaren.