Fysiotherapie en psycho-somatisch gerichte fysiotherapie


Fysiotherapie

Voor wie:

Mooie mensen die komen door lichamelijke klachten die maar niet over gaan: langdurige hoofdpijn, hyperventilatieklachten, slaapproblemen, rugklachten, ‘onverklaarbare’ pijntjes, onrust, concentratiestoornissen, wisselende stemmingen.

Mooie mensen die een blessure of een acute klacht hebben: zeg maar de gewone fysiotherapie klachten.

 

Werkwijze:

In een prettige, professionele maar warme omgeving wordt je welkom geheten. De intake zal kort zijn omdat ik door mijn hoog gevoeligheid heel snel kan voelen waar de klacht zit en wat de klacht jou te vertellen heeft. (bijv onverwerkt verdriet, niet goed je grenzen kunnen stellen, laag zelfbeeld, angst voor de dood, weinig vertrouwen in het leven door teleurstellingen enz.)

We bepalen samen welke aanpak jou het beste past: Vanuit body, mind of soul aan de slag gaan. Wordt het een coaching, therapie of een combinatie van beide. 

Als het om een ‘gewone’ lichamelijke klacht gaat zal ik deze verder onderzoeken (met mijn gevoel en met de nodige technieken vanuit de fysiotherapie).

Als het om een klacht gaat waarin energetisch onderzoek vereist is zal ik door jou heen ‘bladeren’ om te zoeken naar de oorzaak. Wat de reden is dat je je zo voelt. Het wordt een reading via het lichaam.

Mijn handen zullen verlichting brengen. Mijn woorden helderheid. De behandeling zal je rust geven en een nieuwe kijk op eigen zaken. Er wordt een kans gecreëerd om vanuit vertrouwen te bewegen, rust te voelen en een helder bewustzijn te aanschouwen.

Daarnaast kan het zijn dat je oefeningen meekrijgt op lichamelijk gebied of op geestelijk gebied of op beiden.

We sluiten af met een glas water en een evaluatie hoe het was en hoe je je nu voelt. 


Een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering is geheel of gedeeltelijk mogelijk. 
Ik ben een niet- gecontracteerde en wel een geaccrediteerde fysiotherapeute die bewust geen contracten heeft met verzekeraars.  Mensen kiezen heel bewust voor mij. In sommige gevallen houdt dat in dat een deel van de behandelkosten voor eigen rekening is.

Check je polis over de  hoogte van de vergoeding: mijn tarief is € 37,50 euro per fysiobehandeling (per half uur). 

Hierbij zal de prijs per consult vanaf 1-1-2022 iets verhoogd worden naar €40,00 euro per fysiobehandeling (per half uur).