Skype-date

Welkom Mooi Mens! 
Wat een bijzondere tijden zo, toch? Het is wel fantastisch dat het ook kansen biedt om mijn lang gekoesterde droom neer te zetten. Ik dacht altijd dat het toch geen fijn idee is om online te gaan.. Dat ik op die manier de mens niet echt kon begeleiden, coachen of helpen. Maar wat blijkt? Het is fantastisch. En natuurlijk is 'hands on' prettig en is het niet te vergelijken met face to face contact maar toch geeft het veel ongekende mogelijkheden. Bij de jeugd die begeleiding nodig heeft kan ik veel vaker meekijken en meedenken hoe het leven makkelijker kan. Ik zit direct in hun eigen omgeving waar 'de struggle' plaats vindt. Het coachen gaat dankzij mijn digitale schrijfmap ontzettend goed. Het is alsof je 'gewoon' bij mij aan tafel zit. Het is fijn om mijn werk nog steeds met 100% passie over te mogen brengen op de ander. De reacties zijn lovend.

Het geeft me een goed gevoel en het maakt me enthousiast. Via 1 klik wordt deze praktijk voor iedereen over de hele wereld bereikbaar. Hoe mooi is dat? Geweldig toch!


Zo werkt het!

Je stuurt me een mailtje dat je een afspraak in wilt plannen.

We plannen samen een datum en tijd in om elkaar via google meet of via Teams te ontmoeten.

Via mijn digitaal schrijfblok lijkt het net alsof je bij mij aan tafel zit in de praktijk. 

Na de sessie stuur ik je alle aantekeningen die tijdens de sessie gemaakt zijn digitaal naar je toe. Zo kun je alles nog een keer rustig nakijken.

Afhankelijk waar je voor komt: begeleiding, coaching, fysioconsult is de diensteverlening voor jou te declareren bij je zorgverzekeraar, de opdrachtgever of een andere instantie (PGB bijvoorbeeld).


Ervaringen van Skype cliënten

Ik vind het heel fijn dat de gesprekken gewoon door kunnen gaan via Skype. We hebben waardevolle gesprekken en dingen worden duidelijker doordat ik kan zien wat Ubavka opschrijft.

 

Ubavka, wat is dit fijn! Jouw manier van werken en je enthousiasme spatten van het scherm af. Dank je wel

 

Via een vriendin kreeg ik je Skype naam door. Ze vertelde me dat het echt de moeite waard is. Welnu ze heeft helemaal gelijk gekregen. Je gaf me inzicht en je liet me meekijken via het gedeelde scherm. Het verduidelijkt zoveel waar ik eerst nog geen weet van had. Tot de volgende keer. 

En trouwens even over die korting: echt tof van je!

 

Vanwege corona heb ik via Skype een behandeling gehad van Ubavka. Het werkt super. Ik had het gevoel alsof ik gewoon bij haar aan tafel zat. De aandacht en passie die ze heeft voor je straalt er zelfs af via Skype. Toch aan jezelf kunnen werken in deze tijd is heel erg fijn. Ik heb meteen een nieuwe afspraak gepland.

 

Bij Ubavka kun je je struggles als ingrediënt neerleggen waar zij volledig mee uit de voeten kan om je weergaloos te helpen.

 

1,5 jaar geleden wist ik een ding voor mezelf: Op dit moment loopt alles heel moeilijk en ben ik niet tevreden met mijn leven.

Wat dat dan precies was kon ik niet goed vertellen en daardoor er ook niet het juiste mee doen. Dankzij de sessies met Ubavka is het mij wel gelukt om hier inzicht in te krijgen. Het mooiste hiervan; Ik heb dit allemaal zelf gedaan. 
Stap 1 is de situatie accepteren en omarmen, daarna is de keuze aan jezelf of en wat je er mee gaat doen.

Vaandaag de dag met het coronavirus gaan heel veel dagelijkse en wekelijkse activiteiten op een andere manier. Achter één feit ben ik gekomen: dankzij het videobellen gaat het met Ubavka nog steeds top door!

Thnxxs Ubavka, je bent een zeer bijzonder, prachtig mens!