Mooi Ohrid voor jou ontspanning: Een weergaloze zielsvernieuwingsreis 

ME TIME & TIME OUT

Een combiweek van ontspanning, zingeving, verwondering en verbinding
in een 'jasje' van heerlijk opladen.

Speciaal van mij voor jou

Welkom bij "ME time &TIME out" - een retraite naar Ohrid, Noord-Macedonië, speciaal ontworpen voor de alleskunner die in jou leeft. Dit is meer dan een reis; het is een kans om te ontsnappen aan de dagelijkse ratrace en jezelf te omarmen in een oase van welzijn, bewustwording en ontzorging.

Stel je voor... zeven dagen gewijd aan jou, de vrouw, de moeder, de alleskunner die altijd voor anderen zorgt. Het is tijd om de ballen even los te laten, de prestatiedruk te laten varen en jezelf toe te staan om helemaal op te laden. Dit is jouw reis naar herboren worden.

Onze retraite is doordrenkt met de kracht van de natuurlijke elementen - aarde, water, vuur en zonlicht. Elk element draagt bij aan jouw innerlijke balans en herstel. Van meditaties die je verankeren in het hier en nu, tot creatieve opdrachten die je ziel voeden. Van inzicht gevende oefeningen die je helpen jezelf te begrijpen, tot verrassende ontmoetingen met de Macedonische cultuur die je horizon verbreden.

Dit is jouw tijd om te schitteren, om te groeien, om te bloeien. Laat ons je begeleiden op deze reis van spirituele verdieping, persoonlijke ontwikkeling en pure ontspanning. Tijdens "ME time & TIME out" nodigen we je uit om stil te staan in de tijd - om te genieten van het moment, om te reflecteren op wie je werkelijk bent en om te koesteren wat er toe doet.

Dus gun jezelf deze unieke ervaring. Laat de tijd even stilstaan terwijl je jezelf weer vindt. Ontdek de kracht van ME time en TIME out in het betoverende Ohrid, Noord-Macedonië.

Een "moment in de tijd" helemaal voor jou:

Een betoverende reis naar het schilderachtige Ohrid, doordrenkt met de eeuwenoude spiritualiteit van mijn geboorteland, Macedonië. In mijn praktijk, Ubavka, Bewustzijn à la carte, draait alles om jouw welzijn op een unieke manier verzorgd. En nu brengen we deze filosofie naar een hoger niveau met onze zielvernieuwingsreizen naar Ohrid.

Als een ervaren begeleider van persoonlijke ontplooiing en welzijn, begrijp ik dat moderne vrouwen vaak vergeten zichzelf op de eerste plaats te zetten. Daarom nodig ik hardwerkende vrouwen uit om een week lang helemaal te herbronnen in de prachtige omgeving van Ohrid. Geef jezelf toestemming om even stil te staan, omringd door de majestueuze natuur en de kalmerende energie van de regio.

Mijn missie is eenvoudig: Een "Me time" moment, waarbij alle aandacht gericht is op jou en jou alleen. Laat ons voor je zorgen terwijl je jezelf herontdekt en nieuwe wegen inslaat op je persoonlijke reis naar welzijn. Dus vergeet de hectiek van alledag en gun jezelf deze "TIME out", een unieke ervaring van zelfliefde en vernieuwing in het betoverende Ohrid.

Welkom bij Ubavka's retraite in Ohrid, waar ik persoonlijk elke stap organiseer en samenwerk met lokale partners die dezelfde passie delen voor persoonlijke groei en verwennerij van onze doelgroep.

Eindelijk tijd voor jezelf

Extra aandacht, extra verzorging extra voor jou!

"Ontdek, Verdiep, Verbind: Laat je ziel opbloeien in het hart van Macedonië!"

Wat is het programma per dag?
Iedere dag van onze Zielsvernieuwingreis biedt ruimte voor ontspanning, verbinding en groei, waarbij we werken aan bewustzijn en innerlijke balans. Hier is een overzicht van het programma per dag:

Dag

1

Element lucht

"Ontdek de kracht van lucht en inzicht op de top van Ohrid's pieken!"


We beginnen onze reis met het element Lucht. Geniet van een meditatiesessie en doe-oefening op het topje van een van de hoogste bergen van Ohrid. Laat de frisse berglucht je geest verheffen terwijl je jezelf openstelt voor nieuwe inzichten en perspectieven.

Dag

2

Element water

"Ontdek diepe rust en verbondenheid op de afgelegen stranden van Ohrid!"


Op de tweede dag duiken we in het element Water. Een boot brengt ons naar ons eigen privéstrand waar we onze meditatiesessie hebben. Weg van de drukte van de samenleving, omringd door rust, water en zand, heb je alle ruimte en tijd om diep te ontspannen en te verbinden met jezelf.

Dag

3

Intrinsieke weldaad

"Ontdek de luxe van pure ontspanning en zelfzorg in het hart van Macedonië!"


Op de derde dag is het tijd voor intrinsieke weldaad. Geniet van een vrije dag om helemaal niets te doen of maak gebruik van extra opties die worden aangeboden. Het is jouw dag om volledig te ontspannen en te genieten van het moment.

Dag

4

Element aarde

"Verdiep je wortels: Ervaar de kracht van de aarde en versterk je verbondenheid met de natuur in Ohrid's betoverende landschappen!"


Op de vierde dag verkennen we het element Aarde. We maken een ontspannende wandeling door bos en land om uit te komen op een prachtige, unieke plek waar je je verbonden voelt met de natuur. Daar zullen we mediteren en verdiepende oefeningen doen om onze band met de aarde te versterken.

Dag

5

Element vuur

"Laat je vlammen opgloeien: Ontdek de kracht van transformatie en verbondenheid rond het vuur in het hart van Macedonië!"


Op de vijfde dag van onze reis richten we ons op het element Vuur. Samen reizen we af naar een pittoresk dorpje in de bergen, waar we mediteren en verdiepende oefeningen doen. Vervolgens gaan we met de lokale bevolking aan de slag met de innerlijke mens, waarbij we samen een gedeelte van de maaltijd klaarmaken en genieten van een heerlijke barbecue en een sfeervol kampvuur. Het vuur symboliseert de transformatie, waarbij we onze wensen uitspreken en het oude loslaten.

Dag

6

Reflecteer en herlaad

"Reflecteer en herlaad: Omarm de rust en schoonheid van Ohrid terwijl je terugkijkt op jouw innerlijke reis en je voorbereidt op een hernieuwde start!"


Op de zesde dag staat ontspanning en evaluatie centraal. Zij die behoefte hebben, kunnen een 1-op-1 sessie aanvragen of een van de andere extra opties verkennen. Je kunt er ook voor kiezen om simpelweg te genieten van de cultuur, de omgeving en al het andere moois dat Ohrid te bieden heeft. We sluiten de reis af met een gezamenlijke evaluatie en reflectie op onze ervaringen.

Eindelijk tijd voor jezelf

Ontdek jezelf opnieuw en daar waar het ècht om gaat!

"Ontdek, Verdiep, Verbind: Laat je ziel opbloeien in het hart van Macedonië!"

"Ontdek, Verdiep, Verbind:
Laat je ziel opbloeien in het hart van Macedonië!"

Macedonië, een land doordrenkt met eeuwenoude cultuur en een volk dat bekend staat om zijn vastberadenheid en veerkracht. Het is geen toeval dat juist deze betoverende plek, met zijn rijke geschiedenis en adembenemende landschappen, is gekozen als locatie voor onze zielvernieuwingsreizen, met Ohrid als stralend middelpunt.

De Macedoniërs begrijpen als geen ander de waarde van hard werken en doorzettingsvermogen. Ze zijn bereid om alles opzij te zetten om hun doelen te bereiken, zonder angst voor uitdagingen. Deze spirit van creativiteit en vastberadenheid inspireert ons, en het is deze energie die we willen overbrengen tijdens onze retraites.

Maar Macedoniërs kennen niet alleen de kracht van inspanning; ze zijn ook meesters in het kunst van het genieten en vertragen. Ze zijn zich bewust van de eenvoudige maar magische momenten die het leven biedt, of het nu een adembenemende zonsondergang is of de rustgevende golven die het water naar de kust brengen. Ze weten hoe ze kunnen achterover leunen en zich laten meevoeren door het moment, zonder zich zorgen te maken over de toekomst.

Voor mij zijn dit de redenen waarom Macedonië, en specifiek Ohrid, de perfecte setting vormen voor onze retraites. Het is een plek waar inspanning en ontspanning in perfecte harmonie samenkomen, waar we een balans kunnen vinden tussen actie en contemplatie, tussen streven en simpelweg zijn. Het is een ware yin en yang van ervaringen, en het is mijn passie om deze unieke dynamiek te delen met anderen tijdens onze weldadige retraites.

"Vernieuw jouw ziel, ontdek jouw kracht: Welkom bij de reis die jou echt doet bloeien."

Voor wie is deze reis?
De Zielvernieuwingsreis is speciaal ontworpen voor de onvermoeibare alleskunner die in Nederland alle ballen hoog houdt. Het is voor de moeder, de professional, de verzorger - voor iedereen die constant de druk van prestaties voelt en verlangt naar een moment van volledige ontspanning, herbronning en vernieuwing.

Wanneer vindt de reis plaats?
De reis vindt plaats in september 2024 gedurende 6 dagen, waarin welzijn, bewustwording, cultuur en ontzorgen hand in hand gaan. We organiseren de reis twee keer per jaar: Eén keer in mei en één keer in september.

Hoeveel kost het?
De prijs van de Zielvernieuwingsreis is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gekozen vertrekdatum, eventuele extra opties. We bieden een volledig verzorgde week aan (met uitzondering van het vliegticket en de extra opties). 

Wat is het programma?
Zes dagen zorgvuldig ingevuld met een goede balans tussen ontspanning, inspanning en vrije tijd

Klaar om te boeken?
Druk op de knop hieronder om jouw plek op onze Zielvernieuwingsreis te reserveren. Dit is jouw kans om helemaal tot rust te komen, te balanceren en als herboren weer tevoorschijn te komen. Gun jezelf deze unieke ervaring en ontdek de magie van Ohrid, Noord-Macedonië, terwijl je jouw eigen innerlijke reis maakt.

Ohrid, een stad waar oude en nieuwe tijd samen komen. Waarin geloof en vertrouwen de bevolking altijd heeft gediend om te groeien en verder te gaan. 
Het is precies de plek die je betoverd en je de tijd van NU zo bewust maakt. 

Als alleskunner weet je als geen ander dat tijd een kostbaar goed is. Laten wij je de tijd van je leven geven met onvergetelijke ervaringen!

Samen ontdekken, verbinden en vertragen

Vervoer en Gezamenlijke Maaltijden

Gedurende de hele reis wordt het vervoer voor ons geregeld, of het nu gaat om avontuurlijke tochten door de natuur of om praktisch noodzakelijk vervoer. We ontbijten elke dag samen en genieten 's avonds van gezamenlijke maaltijden, waarbij we de dagelijkse hoogtepunten delen en verhalen uitwisselen.

Al met al beloven deze 7 topdagen een onvergetelijke ervaring te worden. En vergeet niet, je bent altijd welkom om langer te blijven en op eigen houtje nog meer van Ohrid en haar omgeving te ontdekken.

Eindelijk tijd voor jezelf

Even alleen jij!

"Ontdek, Verdiep, Verbind: Laat je ziel opbloeien in het hart van Macedonië!"

Speciale prijs in dit Jubileumjaar: 

Volledig verzorgde week voor slechts ......

De eerste 6 aanmeldingen krijgen 10% extra korting

© Copyright Ubavka.  All Rights Reserved.