Mooi Ohrid voor jou ontspanning: Een weergaloze zielsvernieuwingsreis 


ME TIME

Een combiweek van ontspanning, zingeving, verwondering en verbinding
in een 'jasje' van heerlijk opladen.


Speciaal van mij voor jou

Welkom bij "ME time" - een retraite naar Ohrid, Noord-Macedonië, speciaal ontworpen voor de alleskunner die in jou leeft. Dit is meer dan een reis; het is een kans om te ontsnappen aan de dagelijkse ratrace en jezelf te omarmen in een oase van welzijn, bewustwording en ontzorging. 

Stel je voor... vijf dagen gewijd aan jou, de alleskunner die altijd voor anderen zorgt. Het is tijd om de ballen even los te laten, de prestatiedruk te laten varen en jezelf toe te staan om helemaal op te laden. Dit is jouw reis naar herboren worden.

Onze retraite is doordrenkt met de kracht van de natuurlijke elementen - aarde, water, vuur en zonlicht. Elk element draagt bij aan jouw innerlijke balans en herstel. Van meditaties die je verankeren in het hier en nu, tot creatieve opdrachten die je ziel voeden. Van inzicht gevende oefeningen die je helpen jezelf te begrijpen, tot verrassende ontmoetingen met de Macedonische cultuur die je horizon verbreden.

Gun jezelf deze unieke ervaring. Laat de tijd even stilstaan terwijl je jezelf weer hervindt. Ontdek de kracht van ME time in het betoverende Ohrid, Noord-Macedonië.

Een "moment in de tijd" helemaal voor jou:

Een betoverende reis naar het schilderachtige Ohrid, doordrenkt met de eeuwenoude spiritualiteit van mijn geboorteland, Macedonië. In mijn praktijk, Ubavka, Bewustzijn à la carte, draait alles om jouw welzijn op een unieke manier verzorgd. En nu brengen we deze filosofie naar een hoger niveau met onze zielvernieuwingsreizen naar Ohrid.

Als een ervaren begeleider van persoonlijke ontplooiing en welzijn, begrijp ik dat moderne vrouwen vaak vergeten zichzelf op de eerste plaats te zetten. Daarom nodig ik hardwerkende mensen uit om 5 dagen lang helemaal te herbronnen in de prachtige omgeving van Ohrid. Geef jezelf toestemming om even stil te staan, omringd door de majestueuze natuur en de kalmerende energie van de regio.

Mijn missie is eenvoudig: Een "Me time" moment, waarbij alle aandacht gericht is op jou en jou alleen. 

Welkom bij Ubavka's retraite in Ohrid, waar ik persoonlijk elke stap organiseer en samenwerk met lokale partners die dezelfde passie delen voor persoonlijke groei en verwennerij van onze doelgroep.

Eindelijk tijd voor jezelf

Extra aandacht, extra verzorging extra voor jou!

"Ontdek, Verdiep, Verbind: Laat je ziel opbloeien in het hart van Macedonië!"

Wat is het programma per dag?
Iedere dag van onze Zielsvernieuwingreis biedt ruimte voor ontspanning, verbinding en groei, waarbij we werken aan bewustzijn en innerlijke balans. Hier is een overzicht van het programma per dag:

Dag

1

arriveren en landen

"Verdiep je wortels: Ervaar de kracht van de aarde en versterk je verbondenheid met de natuur in Ohrid's betoverende landschappen!"


Op deze dag verkennen we de omgeving rondom onze verblijfplaats. Het oude gedeelte van Ohrid is zo de moeite waard. UNESCO-werelderfgoed Ohrid wordt gezien als een van de oudste bewoonde plaatsen van Europa. Natuurlijk mag je ook bij komen van de reis als je dat wenst.

Dag

2

Element aarde en Natuur

"Ontdek de kracht van lucht en inzicht op de top van Ohrid's pieken!"


Geniet van een meditatiesessie en doe-oefening op het topje van een van de hoogste bergen van Ohrid. Laat de frisse berglucht je geest verheffen terwijl je jezelf openstelt voor nieuwe inzichten en perspectieven.

Dag

3

Element water en strand

"Ontdek diepe rust en verbondenheid op de afgelegen stranden van Ohrid!"


Op deze dag duiken we in het element Water. Een boot brengt ons naar ons eigen privéstrand waar we onze meditatiesessie hebben. Weg van de drukte van de samenleving, omringd door rust, water en zand, heb je alle ruimte en tijd om diep te ontspannen en te verbinden met jezelf.

Dag

4

Element vuur en Samen koken

"Laat je vlammen opgloeien: Ontdek de kracht van transformatie en verbondenheid rond het vuur in het hart van Macedonië!"


Op deze dag van onze reis richten we ons op het element Vuur. Samen reizen we af naar een pittoresk dorpje in de bergen, waar we mediteren en verdiepende oefeningen doen. Vervolgens gaan we met de lokale bevolking aan de slag met de innerlijke mens, waarbij we samen een gedeelte van de maaltijd klaarmaken en genieten van een heerlijke barbecue, zang, dans en een sfeervol kampvuur. Het vuur symboliseert de transformatie, waarbij we onze wensen uitspreken en het oude loslaten.

Dag

5

Vol nieuwe kleuren naar huis

"Vertrek met een Verfriste Ziel en een Vervuld Hart""


Op deze laatste ochtend van onze betoverende 5 daagse-bezinningsweek in Ohrid genieten we samen van een heerlijk ontbijt en een moment van reflectie. Terwijl we onze koffers pakken en ons voorbereiden op de terugreis naar Nederland, nemen we de rust, inzichten en inspiratie mee die we deze week hebben opgedaan.


Ontdek jezelf opnieuw en daar waar het ècht om gaat!

"Ontdek, Verdiep, Verbind:
Laat je ziel opbloeien in het hart van Macedonië!"

Macedonië, een land doordrenkt met eeuwenoude cultuur en een volk dat bekend staat om zijn vastberadenheid en veerkracht. Het is geen toeval dat juist deze betoverende plek, met zijn rijke geschiedenis en adembenemende landschappen, is gekozen als locatie voor onze zielvernieuwingsreizen, met Ohrid als stralend middelpunt.

De Macedoniërs begrijpen als geen ander de waarde van hard werken en doorzettingsvermogen. Ze zijn bereid om alles opzij te zetten om hun doelen te bereiken, zonder angst voor uitdagingen. Deze spirit van creativiteit en vastberadenheid inspireert ons, en het is deze energie die we willen overbrengen tijdens onze retraites.

Maar Macedoniërs kennen niet alleen de kracht van inspanning; ze zijn ook meesters in het kunst van het genieten en vertragen. Ze zijn zich bewust van de eenvoudige maar magische momenten die het leven biedt, of het nu een adembenemende zonsondergang is of de rustgevende golven die het water naar de kust brengen. Ze weten hoe ze kunnen achterover leunen en zich laten meevoeren door het moment, zonder zich zorgen te maken over de toekomst.

Voor mij zijn dit de redenen waarom Macedonië, en specifiek Ohrid, de perfecte setting vormen voor onze retraites. Het is een plek waar inspanning en ontspanning in perfecte harmonie samenkomen, waar we een balans kunnen vinden tussen actie en contemplatie, tussen streven en simpelweg zijn. Het is een ware yin en yang van ervaringen, en het is mijn passie om deze unieke dynamiek te delen met anderen tijdens onze weldadige retraites.

"Vernieuw jouw ziel, ontdek jouw kracht: Welkom bij de reis die jou echt doet bloeien."

Voor wie is deze reis?
De Zielvernieuwingsreis is speciaal ontworpen voor de onvermoeibare alleskunner die in Nederland alle ballen hoog houdt. Het is voor de mens, de professional, de verzorger - voor iedereen die constant de druk van prestaties voelt en verlangt naar een moment van volledige ontspanning, herbronning en vernieuwing.

Wanneer vindt de reis plaats?
De reis vindt plaats van 1 tot 5 oktober 2024 gedurende 5 dagen, waarin welzijn, bewustwording, cultuur en ontzorgen hand in hand gaan. We organiseren de reis twee keer per jaar: Eén keer in april/mei en één keer in september/ oktober.

Hoeveel kost het?
De prijs van de Zielvernieuwingsreis is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gekozen vertrekdatum, eventuele extra opties. We bieden een volledig verzorgde week aan (met uitzondering van het vliegticket en de extra opties). 

De prijs voor de 5 daagse in oktober 2024 is gesteld op 1197 euro, exclusief vlucht. DAARBIJ GELDT DE SPECIALE PILOT AANBIEDING van 197 euro korting op de prijs ( Exclusief vlucht).

Wat is het programma?

5 dagen zorgvuldig ingevuld met een goede balans tussen ontspanning, inspanning en vrije tijd

Klaar om te boeken?
Druk op de knop hieronder om jouw plek op onze Zielvernieuwingsreis te reserveren. Dit is jouw kans om helemaal tot rust te komen, te balanceren en als herboren weer tevoorschijn te komen. Gun jezelf deze unieke ervaring en ontdek de magie van Ohrid, Noord-Macedonië, terwijl je jouw eigen innerlijke reis maakt.

Ohrid, een stad waar oude en nieuwe tijd samen komen. Waarin geloof en vertrouwen de bevolking altijd heeft gediend om te groeien en verder te gaan. 
Het is precies de plek die je betoverd en je de tijd van NU zo bewust maakt. 

Als alleskunner weet je als geen ander dat tijd een kostbaar goed is. Laten wij je de tijd van je leven geven met onvergetelijke ervaringen!

Samen ontdekken, verbinden en vertragen

Vervoer en Gezamenlijke Maaltijden

Gedurende de hele reis wordt het vervoer voor ons geregeld, of het nu gaat om avontuurlijke tochten door de natuur of om praktisch noodzakelijk vervoer. We ontbijten elke dag samen, hebben lunch op mooie plekken en genieten 's avonds van gezamenlijke maaltijden, waarbij we de dagelijkse hoogtepunten delen en verhalen uitwisselen.

Al met al beloven deze 5 topdagen een onvergetelijke ervaring te worden. En vergeet niet, je bent altijd welkom om langer te blijven en op eigen houtje nog meer van Ohrid en haar omgeving te ontdekken.

Disclaimer/ wat wij verwachten van deelnemer:

Deze retraite wordt georganiseerd door Ubavka.nl en is bedoeld om een ontspannen en verrijkende ervaring te bieden aan de deelnemers. 

Bij deelname aan deze retraite ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
&   Programmawijzigingen: Ubavka.nl behoudt zich het recht voor om het programma te wijzigen als dat nodig is voor organisatorische of andere redenen. We zullen proberen om eventuele wijzigingen zo snel mogelijk aan de deelnemers door te geven.
&    Gezondheid en Veiligheid: Deelnemers zijn verantwoordelijk voor hun eigen gezondheid en veiligheid tijdens de reis. Ubavka.nl is niet aansprakelijk voor enige verwondingen, ziektes of andere medische aandoeningen die zich tijdens de retraite voordoen. Het is aan te raden om een reisverzekering af te sluiten die medische dekking biedt.
&    Persoonlijke Verantwoordelijkheid: Deelname aan de activiteiten en sessies is vrijwillig en geschiedt op eigen risico. Ubavka.nl is niet verantwoordelijk voor persoonlijke beslissingen of acties die deelnemers tijdens of na de retraite nemen.
&    Vluchtinformatie: eventuele annuleringen of wijzigingen in de vluchtreserveringen zijn de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Ubavka.nl is niet aansprakelijk voor vluchtvertragingen, -annuleringen of andere problemen met betrekking tot luchtvervoer.
&    Eigen Uitgaven: Persoonlijke uitgaven, zoals extra drankjes, souvenirs en andere niet vermelde uitgaven, zijn voor eigen rekening van de deelnemer.
&    Annulering: In geval van annulering door de deelnemer zijn de annuleringskosten afhankelijk van het tijdstip van annuleren. Ubavka.nl hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden:
             Annulering tot 1 augustus dagen voor vertrek: 100% terugbetaling van de totale reissom. (vliegticketkosten voor eigen rekening)
             Annulering na 1 aug tot 1 september: 50% terugbetaling van de totale reissom.
             Annulering na 1 september vertrek: geen terugbetaling.
&    Overmacht: Ubavka.nl is niet verantwoordelijk voor gebeurtenissen buiten onze controle, zoals natuurrampen, politieke onrust, epidemieën, pandemieën, of andere vormen van overmacht die de uitvoering van de retraite kunnen beïnvloeden.

Door je in te schrijven voor deze retraite, bevestig je dat je deze disclaimer hebt gelezen en begrepen, en dat je akkoord gaat met de bovengenoemde voorwaarden.

   Eindelijk tijd voor jezelf

Even alleen jij!

"Ontdek, Verdiep, Verbind: Laat je ziel opbloeien in het hart van Macedonië!"

Speciale prijs in dit Jubileumjaar: 

 (bijna) Volledig verzorgde 5 daagse week voor een unieke

 1197 euro

****SPECIALE PILOT KORTING**** van 197 euro op de prijs (exclusief vlucht)

© Copyright Ubavka.  All Rights Reserved.